Ingrediente:
- 8 ciocănele de pui
- o lingură de miere
- o lingură de muștar Dijon
- o portocală
- un vârf de cuțit de mărar uscat
- câte un vârf de cuțit de: coriandru, fulgi de ardei iute
- sare și piper pe gustul fiecăruia
- opțional: jumătate de rodie
Pregătire:
- stoarce portocala
- pregătește o marinadă amestecând muștarul, mierea, sucul de portocală și celelalte condimente (mai puțin sarea și piperul)
- marinează ciocănelele de pui pentru jumătate de oră
- scoate boabele din rodie
Preparare:
- pune ciocănelele de pui într-o tavă de ceramică și toarne peste ele marinada
- stropește-le cu ulei
- sărează-le și piperează-le
- pune tava la cuptor, la 180 de grade, pentru 40 de minute
Poftă bună! (Garnitura, la alegere. Iar câteva boabe de rodie alături îi dau un gust aparte.)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu