Ingrediente:
- 8 gogoșari frumoși (sau câți încap în cratița aleasă pentru gătit)
- 500g carne tocată amestec (porc cu vită)
- 2 cepe
- 400g de roșii cubulețe în bulion
- 4 linguri de orez
- 4 linguri de ulei
- sare, piper, cimbru, fulgi de ulei iute, mărar verde tocat
- 50ml apă
- scoateți cotoarele de la gogoșari și opăriți-i pentru 4 minute (tăiați gogoșarii în jumătate dacă sunt prea plați)
- tocați ceapa
- încingeți uleiul într-o cratiță și căliți ceapa
- adăugați celelalte ingrediente și lăsați la foc mic pentru 15 minute
- puneți apa în cratița de gătit
- aranjați gogoșarii
- umpleți-i
- lăsați cratița la cuptor, la 180 de grade, 40 de minute (dacă nu ați opărit gogoșarii, lăsați cratița acoperită în primele 30 de minute)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu