Ingrediente:
- 900g fasole roșie
- 450g roșii cubulețe în bulion
- 500g carne tocată de porc
- o ceapă, un ardei iute
- câte un vârf de cuțit de: chimen, oregano, coriandru, piper
- 50ml ulei
- sare după gustul fiecăruia
Pregătire:
- lăsați fasolea la înmuiat pentru cel puțin două ore
- fierbeți o oră fasolea în oala sub presiune
- tocați ceapa
- tăiați ardeiul iute în rondele subțiri
- alegeți vasul potrivit pentru gătit
Preparare:
- căliți ceapa
- adăugați carnea și lăsați-o 5 minute, amestecând din când în când
- adăugați fasolea și toate celelalte ingrediente
- lăsați la foc mic, cu capac, pentru jumătate de oră, amestecând din când în când
Poftă bună! (Murăturile se asortează foarte bine cu acest fel.)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu