vineri, 24 noiembrie 2017

Chilli con carne

Ingrediente:
  • 900g fasole roșie
  • 450g roșii cubulețe în bulion
  • 500g carne tocată de porc
  • o ceapă, un ardei iute
  • câte un vârf de cuțit de: chimen, oregano, coriandru, piper
  • 50ml ulei
  • sare după gustul fiecăruia
Pregătire:
  • lăsați fasolea la înmuiat pentru cel puțin două ore
  • fierbeți o oră fasolea în oala sub presiune
  • tocați ceapa
  • tăiați ardeiul iute în rondele subțiri
  • alegeți vasul potrivit pentru gătit
Preparare:
  • căliți ceapa
  • adăugați carnea și lăsați-o 5 minute, amestecând din când în când
  • adăugați fasolea și toate celelalte ingrediente
  • lăsați la foc mic, cu capac, pentru jumătate de oră,  amestecând din când în când
Poftă bună! (Murăturile se asortează foarte bine cu acest fel.)



Niciun comentariu: