duminică, 4 noiembrie 2018

Pulpe de rață la cuptor

Crezi că rața se gătește greu? Ia-ți inima în dinți (sau, mai bine, îmbracă șorțul de bucătărie) și pulpe de la magazinul preferat. Pune-te pe treabă!

Ingrediente:
  • 3 pulpe de rață
  • piper, sare
  • alte condimente după gust
Pregătire:
  • încinge tigaia de fontă (dacă n-ai, e bună oricare alta)
  • crestează pielea de pe pulpe
  • pune sare și piper
  • frige pulpele în tigaie câte 3 minute pe fiecare parte (nu e nevoie de ulei căci lasă singure grăsime)
Preparare:
  • pune pulpele într-o tavă de copt (cu partea cu mai mulă piele în sus)
  • toarnă peste ele grăsimea din tigaie
  • condimentează-le
  • lasă-le la cuptor, la 175 de grade pentru 50 de minute
A fost greu?



Niciun comentariu: