sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Plăcintă de pui


Ingrediente:
  • aluat moale (din 250g făină), la care am adăugat și un vârf de cuțit de semințe de chimen
  • tocană de pui
  • un vârf de cuțit de fulgi de ardei iute
  • un ou
Pregătire:
  • prepară aluatul
  • gătește o tocană de pui (un pic mai condimentată ca de obicei)
  • dacă e prea zemoasă, îngroașe tocana cu puțină făină
  • bate oul cu 2 linguri de apă
Preparare:
  • împarte aluatul în două
  • întinde-l (pe blatul uns cu ulei) în două foi în funcție de mărimea tăvii de copt
  • pune prima foaie pe fundul tăvii și pe marginile acesteia
  • toarnă tocana
  • acoperă cu a doua foaie
  • unge cu ou
  • coace 30 de minute la 175 de grade
Delicios!



Niciun comentariu: