joi, 4 aprilie 2019

Brioșe cu banane și portocale

Ingrediente:
  • 200g făină neagră de secară
  • 200ml lapte
  • 2 ouă
  • esență de lămâie
  • un praf de sare
  • 5g praf de copt
  • o banană
  • o portocală
Pregătire:
  • se pune făina într-un bol
  • se adaugă gălbenușurile, laptele, esența, sarea și praful de copt
  • se omogenizează amestecul
  • se pasează banana și se omogenizează amestecul
  • se bat albușurile spumă și se adaugă la compoziție amestecând ușor
  • se curăță și se taie portocala cubulețe
  • se incorporează în amestec (un robot de bucătărie ușurează mult treaba!)
Preparare:
  • se ung formele de brioșe cu ulei
  • se pune compoziția în forme (12  brioșe)
  • se coace la 180 de grade pentru 30 de minute
Poftă bună!



Niciun comentariu: