Brioșe cu banane și portocale
Ingrediente:
- 200g făină neagră de secară
- 200ml lapte
- 2 ouă
- esență de lămâie
- un praf de sare
- 5g praf de copt
- o banană
- o portocală
Pregătire:
- se pune făina într-un bol
- se adaugă gălbenușurile, laptele, esența, sarea și praful de copt
- se omogenizează amestecul
- se pasează banana și se omogenizează amestecul
- se bat albușurile spumă și se adaugă la compoziție amestecând ușor
- se curăță și se taie portocala cubulețe
- se incorporează în amestec (un robot de bucătărie ușurează mult treaba!)
Preparare:
- se ung formele de brioșe cu ulei
- se pune compoziția în forme (12 brioșe)
- se coace la 180 de grade pentru 30 de minute
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu