Ingrediente:
- mix unu:
- 50g nuci
- 50g caju
- o linguriță unt de cocos
- 50g miere
- o lingură cacao
- mix doi:
- 100g fulgi de ovăz
- 70g miere
- 10ml suc proaspăt de lămâie
- o linguriță esență de vanilie
- 20g semințe de floarea-soarelui
- primul pas (blat):
- macină nucile de caju și migdalele
- amestecă mierea cu untul de cocos
- adăugă făina de nuci și migdale
- adaugă pudra de cacao
- omogenizează compoziția
- pasul doi (umplutră):
- măcină fin fulgii de ovăz
- adăugă sucul de lămâie, mierea și esența de vanilie
- amestecă bine
- întinde pe masă o folie de plastic mare și pune blatul pe ea
- pune o folie de plastic deasupra și întinde blatul (cu sucitorul) într-o foaie subțire
- așeză umplutura de ovăz pe blat (după ce îndepărtezi folia de plastic de deasupra)
- nivelează și presără semințele de floarea soarelui
- rulează cu grijă, în folia de plastic, pentru a obține un sul cât mai strâns și mai compact
- lasă rulada în frigider pentru 2 ore (pentru a se întări)
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu