sâmbătă, 17 februarie 2018

Brioșe cu cacao

Ingrediente:
  • 150g făină
  • 80g pudră de cacao
  • 100g zahăr
  • 5g (o măsură) de praf de copt
  • un vârf de cuțit de sare
  • 30g unt 
  • 150g iaurt (10%)
  • 150ml lapte
  • o lingură esență de vanilie
Pregătire:
  • amestecați într-un bol făina, zahărul, pudra de cacao și praful de copt
  • într-o crăticioară, topiți untul și adăugați iaurtul laptele și esența de vanilie, omogenizând amestecul
  • turnați-l peste făină și omogenizați
  • spălați de praf tava de brioșe
Preparare:
  • ungeți formele de brioșe cu ulei (eu folosesc un pulverizator)
  • puneți compoziția (ies 12 brioșe)
  • coaceți la 180 de grade pentru 25 de minute
Poftă bună!



Niciun comentariu: