Brioșe cu cacao
Ingrediente:
- 150g făină
- 80g pudră de cacao
- 100g zahăr
- 5g (o măsură) de praf de copt
- un vârf de cuțit de sare
- 30g unt
- 150g iaurt (10%)
- 150ml lapte
- o lingură esență de vanilie
Pregătire:
- amestecați într-un bol făina, zahărul, pudra de cacao și praful de copt
- într-o crăticioară, topiți untul și adăugați iaurtul laptele și esența de vanilie, omogenizând amestecul
- turnați-l peste făină și omogenizați
- spălați de praf tava de brioșe
Preparare:
- ungeți formele de brioșe cu ulei (eu folosesc un pulverizator)
- puneți compoziția (ies 12 brioșe)
- coaceți la 180 de grade pentru 25 de minute
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu