Ingrediente:
* 400g paste,
* 500g spanac
* 50g unt
* 3 căței de usturoi,
* 100ml smântână,
* 100g cașaval,
* 2 ouă
* sare, piper, mirodenii după gust fiecăruia (coriandru, boia iute, oregano, ...)
Pregătire:
* se fierb pastele conform indicațiilor de pe ambalaj și se scurg
* se sotează, în unt, spanacul
* se adaugă usturoiul tocat mărunt, smântâna și mirodeniile
* se bat ouăle, cu 20ml de apă, într-un bol
* se rade cașcavalul peste ouă
Preparare:
* se dă drumul la cuptor, la 180 de grade
* într-o tavă de ceramică se pun pastele și spanacul
* se amestecă ușor
* se toarnă deasupra amestecul de cașcaval cu ou
* se pune tava la cuptor pentru 40 de minute
POFTĂ BUNĂ!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu