luni, 28 august 2017

Pulpă de curcan la cuptor

Ingrediente:
* 1kg pulpă de curcan cu os
* un brocoli (750g)
* 100g ciuperci
* 2 linguri de ulei
* sare, piper
* condimente uscate: ardei iute, coriandru, mentă

Pregătire:
* se fierbe pulpa de curcan în supă
* se opărește brocoli, 6 minute, în supa în care a fiert carnea
* se curăță ciupercile și se taie

Preparare:
* se scoate carnea de pe os
* se pune carnea într-o tavă de ceramică
* se adaugă brocoli desfăcut buchețele și cotorul tăiat rondele
* se pun ciupercile
* se condimentează și se stropește cu ulei
* se pune în cuptorul setat pe grătar termic, 175 grade, 25 de minute

Și acum e momentul să terminați supa: fierbeți găluștele, adăugați sarea, piperul, mirodeniile și pătrunjelul. Faceți ordine în bucătărie. Și până curcanul este gata, vă mai rămâne timp să faceți poze cu găluștele și supa pentru a le pune pe blog.

Poftă bună!



Niciun comentariu: