Ingrediente:
- 3 ouă
- 200g faină
- 100ml apă
- 100g cașcaval
- 200g morcov
- 200g mazăre
- 100g unt
- sare, piper, alte mirodenii după gust
- găsește tava de copt și clătește-o de praf
- curăță morcovul și taie-l bețișoare
- pune morcovul și mazărea la fiert la abur
- topește untul și închide focul
- dă cașcavalul la răzătoare
- separă albușurile de gălbenușuri (după ce ai spălat ouăle înainte de a le sparge)
- bate albușurile spumă, adaugă sarea
- pune făina și untul peste gălbenușuri, amestecând ușor cu un tel
- adaugă cașcavalul și celelalte mirodenii și amestecă până obții o compoziție omogenă
- adaugă albușurile amestecând ușor
- pune morcovul și mazărea în aluat
- verifică că nu ai uitat niciun ingredient
- pune hârtie de copt în tavă clătită de praf
- toarnă compoziția
- pune tava în cuptorul încălzit la 175 de grade pentru 60 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu