Ingrediente (pentru 10 găluște): | |||
Un ou |
Sare |
2 linguri de ulei |
4 linguri de griș (cantitatea de griș depinde de cât de mare e oul: compoziția obținută trebuie să fie moale, dar să nu se scurgă din lingură) |
Pregătire: | |||
Spală oul şi separă gălbenușul de albuș |
Bate (bine) albușul |
Încorporează gălbenușul, sarea și uleiul |
Încorporează grișul |
Lasă compoziția la odihnit 15 minute (ca să se înmoaie grișul) | |||
Preparare: | |||
Ia din compoziție cu o lingură |
Scufundă lingura în supa care clocotește la foc mic |
Lasă la fiert 10 minute | |
Poftă bună! |
luni, 24 septembrie 2018
Găluște pentru supă
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu