joi, 13 septembrie 2018

Cremvuști și aluat

Ingrediente:
  • 600g aluat de foitaj (preparat în casă sau luat din magazin)
  • 3 ouă
  • 200g cremvuști
  • mirodenii după gustul fiecăruia
  • tavă pentru 12 brioșe
Pregătire:
  • întinde foaia de aluat (la o grosime de 3-4mm) și decupează, cu un pahar, rondele de mărimea formelor de brioșe
  • pune aluatul în tava de brioșe și las-o la frigider 5 minute
  • taie cremvuștii
  • spală ouăle și sparge-le
  • bate albușurile spumă
  • adaugă gălbenușurile și toate celelalte ingrediente
  • omogenizează amestecul
Preparare:
  • scoate tava din frigider și umple formele cu amestecul preparat
  • pune tava la cuptor pentru 25 minute, la 180 de grade
Poftă bună!



Niciun comentariu: