Ingrediente:
- 750g carne tocată (porc / vită / amestec / pui)
- o ceapă medie
- 5 caței mari de usturoi
- sare, piper, coriandru, fulgi de ardei iute, alte mirodenii (după gustul fiecăruia)
- 2 ouă
- 2 linguri de pesmet (dacă carnea este apoasă)
- o legătură de mărar
- 4 linguri de susan
Pregătire:
- tocați ceapa, mărarul și usturoiul
- amestecați bine toate componentele (fără susan)
- dați drumul la cuptor (200 de grade, grătar termic)
- puneți hârtie de copt în tava cuptorului
- puneți susanul într-un bol
Preparare:
- formați chiftelele (plate sau rotunde)
- tăvăliți-le prin susan
- lăsați-le la cuptor 30 de minute
Sunt foarte gustoase alături de un pahar de vin alb și de o
salată de sezon.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu