Ingrediente:
- 1 ceașcă de quinoa
- 4 cești de apă
- 1 lingurița de sare
- câte un vârf de cuțit de: fulgi de ardei iute, piper, coriandru, mentă, cimbru, oregano
- o legătură de ceapă verde şi una de mărar
- 4 ouă
- 12 ouă de prepeliţă
- 100g pastă de tomate
- 4 căței de usturoi
- 4 linguri de pesmet
Pregătire:
- clătește quinoa
- pune-o la fiert în patru cești de apă, acoperită, 15 minute
- închide focul şi lasă quinoa să absoarbă toată apa
- toacă mărunt usturoiul, mărarul şi ceapa verde
- pune ouăle de prepeliță la fiert; fierbe-le tari
- amestecă toate ingredientele
Preparare:
- pune hârtie de copt în tava de chec
- pune jumătate din compoziție în tavă
- curăță ouăle de prepeliță și aranjeză-le în tavă
- pune restul de compoziție
- pune la cuptor pentru 40 de minute la 175 de grade
Poftă bună! (Drobul este mai bun rece!)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu