marți, 26 decembrie 2017

Drob de quinoa

Ingrediente:
  • 1 ceașcă de quinoa
  • 4 cești de apă
  • 1 lingurița de sare
  • câte un vârf de cuțit de: fulgi de ardei iute, piper, coriandru, mentă, cimbru, oregano
  • o legătură de ceapă verde şi una de mărar
  • 4 ouă
  • 12 ouă de prepeliţă
  • 100g pastă de tomate
  • 4 căței de usturoi
  • 4 linguri de pesmet
Pregătire:
  • clătește quinoa
  • pune-o la fiert în patru cești de apă, acoperită, 15 minute
  • închide focul şi lasă quinoa să absoarbă toată apa
  • toacă mărunt usturoiul, mărarul şi ceapa verde
  • pune ouăle de prepeliță la fiert; fierbe-le tari
  • amestecă toate ingredientele
Preparare:
  • pune hârtie de copt în tava de chec
  • pune jumătate din compoziție în tavă
  • curăță ouăle de prepeliță și aranjeză-le în tavă
  • pune restul de compoziție
  • pune la cuptor pentru 40 de minute la 175 de grade
Poftă bună! (Drobul este mai bun rece!)



Niciun comentariu: