- Au trecut trei zile de când conopida stătea în lada de legume, așa că astăzi i-a venit rândul: am scos-o, am curățat-o, spălat-o și pus-o la fiert la abur.
- A urmat prima verificare a stocurilor: am ales o ceapă roșie, un gogoșar și trei căței de usturoi.
- Spălat, tocat, pus la foc, cu trei linguri de ulei, acoperit.
- O nouă verificare. Și au ieșit la iveală, oarecum uitate, două fire de ceapă verde și o legătură de mărar.
- Spălat, tocat, ceapa în oală, mărarul păstrat pentru mai târziu.
- Conopida e gata. Tăiat și pus în oală.
- Vizită la raftul cu mirodenii. Ales după gust. (Câteva semințe de chimen dau o aromă aparte.)
- Sare și piper
- 300ml de suc de roșii.
- Mărarul.
- Poftă bună!
miercuri, 3 octombrie 2018
Mâncare de conopidă
O nouă rețetă în pași. De astă dată au ieșit unsprezece:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu