Note:
- proporție: 15g de griș la 100ml de lapte
- opțional, pentru pus în griș: scorțișoară, anason
- opțional, pentru pus pe griș: miere, dulceață de mure, magiun
Salată de boeuf | Chiftele din piept de pui cu conopidă | Somon cu avocado | Mizilicuri |
Ciorbă de fasole | Friptură de porc la tavă | Cârnați proaspeți (la cuptor) | ![]() Cartofi la cuptor |
![]() Murături | Chec de biscuiți | Limonadă de casă | Tort |
![]() Chef de povești |
Ecuador |
Egypt |
El Salvador |
Equatorial Guinea |
Eritrea |
![]() Estonia: Ciorbă de pește cu pâine neagră |
Eswatini |
Ethiopia |
Faeroe Islands |
Falkland Islands |
Fiji |
Finland |
France |
French Guiana |
French Polynesia |
Gabon |
Gambia |
Georgia |
Germany: Roze cu aromă de Crăciun |
Ghana |
Gibraltar |
Greece |
Greenland |
Grenada |
Guadeloupe |
Guam |
Guatemala |
Guinea |
Guinea-Bissau |
Guyana |
Haiti |
Holy See |
Honduras |
Hong Kong |
Hungary Papricaș de pui |
Iceland |
India |
Indonesia |
Iran |
Iraq |
Ireland |
Isle of Man |
Israel |
Italy Sicilia: Arancini |
Jamaica |
Japan |
Jordan |
Kazakhstan kokpar |
Kenya |
Kiribati |
Kuwait |
Kyrgyzstan |
Laos |
Latvia |
Lebanon |
Lesotho |
Liberia |
Libya |
Liechtenstein |
Lithuania |