miercuri, 22 august 2018

Șnițele de pui


Ingrediente:
  • 1kg piept de pui dezosat
  • 4 ouă
  • 5 linguri făină
  • 8 linguri pesmet
  • piper, sare
  • coriandru, fulgi de ardei iute
  • oregano, mentă
  • ulei pentru prăjit
Pregătire:
  • pieptul se taie felii subţiri
  • fiecare felie se bate pe ambele părți (atenție la pereți!)
  • se piperează și se sărează
  • pe o farfurie lată se amestecă pesmetul cu oregano și menta
  • se bat ouăle într-un bol
  • se încorporează făina, coriandrul și fulgii de ardei iute
  • se încinge uleiul în tigaie
Preparare:
  • se trece carnea, pe ambele părți, prin ou și apoi prin pesmet
  • se prăjesc șnițelele câte 2 minute pe fiecare parte
  • se scot pe șervețele de hârtie absorbantă
Poftă bună! (Garnitura, la alegere.)



Niciun comentariu: