Piureul rămas după strecurarea laptelui de soia pate fi folosit într-o rețetă de chifteluțe vegetale. Pentru astăzi am ales:
Ingrediente:
- piure de soia
- doi dovlecei măricei
- un morcov, o ceapă
- o legătură de mărar
- 2 linguri de semințe quinoa
- ulei presat la rece
- sare, piper, coriandru, alte condimente după gust
- se dau dovleceii pe răzătoarea mare și morcovii, pe răzătoarea mică
- se stoarce bine, în mână, compoziția obținută
- se taie ceapa mărunt și se toacă mărarul
- se adaugă celelalte ingrediente şi condimentele
- se omogenizează bine totul
- se dă drumul la cuptor, la 180 de grade
- se pune hârtie de copt pe tava de cuptor
- se formează, în mână, chifteluțe de mărimea unei mingi de ping-pong
- se lasă tava la cuptor pentru 50 de minute
- se scot din cuptor și se stropesc cu ulei
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu