duminică, 5 august 2018

Pastă de mazăre galbenă

Ingrediente:
  • 100g mazăre galbenă
  • 50ml ulei
  • 30g fulgi de drojdie
  • 2 linguri fulgi de ovăz
  • 3 căței de usturoi
  • 1/2 linguriță coriandru măcinat
  • 3 linguri suc de sfeclă
  • sare după gust
Pregătire:
  • pune mazărea se pune la înmuiat pentru jumătate de zi
  • strecoară mazărea
Preparare:
  • pune mazărea în blender
  • adaugă  o cană şi jumătate de apă
  • mixează până se obține o compoziție fină 
  • pune compoziția la fiert pentru 20 de minute (amestecă, să nu se prindă)
  • după fiert pune compoziția în robotul de bucătărie şi mixează cu restul ingredientelor
  • pune pasta rezultată într-o folie alimentară şi las-o la rece pentru 3 ore
Poftă bună!



Niciun comentariu: