* o ceașcă de mălai
* 4 cești de apă
* 250g brânză telemea
* 50g unt
* 50g cașcaval
* un ou
Pregătire:
* se face o mămăligă (mai moale)
* se răstoarnă jumătate într-o tavă de ceramică
* se presară brânza fărâmițată
* se întinde untul
* se poate adăuga și altă umplutură (eu am tăiat în cubulețe ce a rămas din ciupercile de ieri)
* se pune restul de mămăligă
* se rade cașcaval deasupra
* se bate oul cu două linguri de apă și se toarnă deasupra
Preparare:
* se pune la cuptor, la 175 de grade, pentru 30 de minute
Poftă bună!
* 4 cești de apă
* 250g brânză telemea
* 50g unt
* 50g cașcaval
* un ou
Pregătire:
* se face o mămăligă (mai moale)
* se răstoarnă jumătate într-o tavă de ceramică
* se presară brânza fărâmițată
* se întinde untul
* se poate adăuga și altă umplutură (eu am tăiat în cubulețe ce a rămas din ciupercile de ieri)
* se pune restul de mămăligă
* se rade cașcaval deasupra
* se bate oul cu două linguri de apă și se toarnă deasupra
Preparare:
* se pune la cuptor, la 175 de grade, pentru 30 de minute
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu