* 600g calamari
* 4 linguri de ulei
* 2 căței mari de usturoi
* jumătate de lămâie
* oregano, sare, piper, coriandru, mentă, ardei iute fulgi
Pregătire:
* spălați calamari și crestați, cu vârful unui cuțit ascuțit (pentru a pătrunde mai bine marinada)
* într-un bol potrivit puneți uleiul și condimentele
* stoarceți lămâia și radeți coaja
* zdrobiți usturoiul pe fundul de lemn, tăiați-l mărunt și amestecați-l în bol
* puneți calamari în bol și amestecați (cu mâna)
* puneți-l la frigider pentru 2 ore
Preparare:
* încingeți bine tigaia-grătar
* prăjiți calamari câte 2 minute pe fiecare parte
* după ce i-ați scos, stoarceți câteva picături de lămâie peste
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu